ZLATEV
01 / 01
+389 74 222 457

Z1 APARTMENT

Во позиција на дел од домот кој претставува симбол на топлина и поврзаност, Златев Инженеринг креира ентериер на кујна во корелација со модерните стандарди и вкусови.

Подложеноста на високиот квалитет на материјалот допринесува за уште покомфорно уживање. Симбиоза од бои на бел мат медијапан и топлиот дизајн на дрво дезенот се само дел од носечкиот акцент на материјали за изработка на овој дел од домот. Истиот дава чувство на едноставност, спокој и префинетост.