ZLATEV
01 / 01
+389 74 222 457

TV Show

Клиент : ТВ 24 Вести
КВАДРАТУРА: 45м 2
ЛОКАЦИЈА: Скопје
ДАТУМ: Декември 2017

Иако бела просторија во својата основа, во дизајнот нема да најдете ни трага од монотонија и безличност, туку сосема спротивното - впечатливиот декор на сјајниот медијапан и комбинацијата на весели бои кои се насмевнуваат од секој агол.