ZLATEV
01 / 01
+389 74 222 457

PURUS Z10 KITCHEN

Изработка на кујна во високо префинет стил со употреба на квалитетни материјали во нијанси на висок сјаен медијапан, комбинирани во софистицирана елеганција.

Секој дел изнудува особено внимание и презентира чувство на пријатност.

Златев Инжинеринг се грижи за вкусот и желбата на нивните клиенти, па затоа нуди целосна поткрепа и остварување на истите.