ZLATEV
01 / 01
+389 74 222 457

Z2 Apartment

Кохезија на бои и материјали сплотени во ултра модерен дом во Скопје. Со комбинацијата на супер мат површини и дрво дезен се создава чувство на топла, пријатна и комфорна атмосфера.

Секое парче мебел е дизајнирано и обработено по квалитетни стандарди кое допринесува за ентериерно задоволство.

Фините материјали овозможуваат долготрајност и естетски се вклопуваат во дадениот простор.