ZLATEV
01 / 01
+389 74 222 457

LUMINOUS APARTMENT

Оваа комбинација на бои допринесува за чувство на смиреност, комфор и кулминација на ентериерната убавина.

По вкус на клиентот, користени се софистицирани материјали од свежа бела нијанса лакобел стакло, во комбинација со црна ентериерни детали и темен дрво дезен.

Деталите се оние кои му даваат посебен шмек на изгледот, внесувајќи хармонија на бои и убавина во модерениот стил.