ZLATEV
01 / 01
+389 74 222 457

Луксузен апартман за млад брачен пар

Project description

Ви претставуваме слики од најновиот реализиран проект на трособен стан во Штип

Project description

Функционалноста и модерниот изглед се ускладено пропратени.

Project description

Користени се високо квалитетни материјали и оков: - Керок, - Фарбан медијапан во мат и сјај завршница, -Лакобел, -BLUM оков