ZLATEV
01 / 01
+389 74 222 457

INPHARM

Клиент : Inpharm
КВАДРАТУРА: 26м 2
ЛОКАЦИЈА: Скопје
ДАТУМ: Јануари 2018

Оаза каде дрвениот дезен, белите и антрацит тонови се комбинираат за да им дадат на оваа канцеларија чувство за дома.

Удобноста во овој простор беше една од главните двигатели на дизајнот со цел вработените да се чувствуваат како дома во нивната работна средина.