ZLATEV
01 / 01
+389 74 222 457

FUSIO KITCHEN

Природните бои и свежината во изборот на секое парче мебел, допринесуваат за комфорно уживање во овој дом.

Во синхронизација со модерното живеење, проектирањето на Златев Инжинеринг допринесува за комфорен амбиент и уживање.

Тоновите на бел матиран медијапан во корелација со пријатна текстура на дрво дезен, даваат шмек на елеганција во модерниот дизајн на ентериерот.