ZLATEV
01 / 01
+389 74 222 457

Дом дизајниран во индустриски стил

Project description

Ви го претставуваме најновиот реализиран апартман во поинакво светло.

Project description

Дом дизајниран во индустриски стил, чиј заштитен знак се челичните конструкции, греди, тула и дрво.

Project description

Применети се нијанси на сива боја на фарбан медијапан и иверка. Шемата на осветлување се сведува на рустични лустери со изразени сијалици.