ZLATEV
01 / 01
+389 74 222 457

DESIGN MEETS LUXURY

Префинетост и синхронизација на бои е стил кој го преферира Zlatev, комбинирајќи ведри нијанси на мат медијапан и дрво.

Оригиналноста доаѓа одвнатре и нуди афинитети на смелост и хармонија.

Фината обработка на парчињата мебел симболизираат минимализам и софистициранист во секој детаљ.