ZLATEV
01 / 01
+389 74 222 457

AGROSMART

Клиент : Агросмарт
КВАДРАТУРА: 70м 2
ЛОКАЦИЈА: Штип
ДАТУМ: Ноември 2017

Модерна Оаза

Канцелариски амбиент кое со присуството на мебел дизајниран и проектиран од Златев Инжинеринг, претставува модерна оаза.

Поголемиот дел од мебелот е со едноставни и модерни линии, при што повторно предност е дадена на светлите тонови со единство помеѓу медијапанот во бела, мат нијанса како и топлината која ја дава дрво дезенот се' со цел да би се избегнало преоптеретување на ентериерот.