ZLATEV
01 / 01
+389 74 222 457
Furniture + Design Solutions

ЗА ZLATEV

ЗА

претвораме идеи во уметност.

Златев е тим од оптимисти, полни со ентузијазам и сон да креираат нов бренд којшто на пазарот ќе понуди уникатни и високи стандарди. Со своето постоење од две години, ние веруваме во дизајнот, длабоко навлегуваме и го проучуваме секој негов аспект како креатор на нашето секојдневие. Ги почитуваме високите критериуми којшто ги користеле и старите добри мајстори.

Наши Услуги

ПРОЕКТИРАЊЕ

ИЗРАБОТКА

ТРАНСПОРТ И МОНТАЖА

Наши проекти

02

Години успешна работа
на пазарот

Наши клиенти

клиенти

ZLATEV ON SOCIAL MEDIA

ON SOCIAL MEDIA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Контактирајте нè

контакт
Контакт информации:
+389 74 222 457
contact@zlatev.mk
ул. Железничка 12,
2000 Штип, Р. Македонија
Благодариме, Вашата порака е испратена!
Се извинуваме, Вашата порака не е испратена поради грешка